צילום ריאות ממצאים בת 58

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

21/01/2019 | 07:27 | מאת: דפנה

בבקשה פיענוח יש לי תור לרופא ריאות רק עוד 3שבועות הודגם ניפוח יתר ריאתי האומה עליונה ריאה שמאל. הודגם ממצא מעוגל בקוטר 1.9סמ ללא גבולות ברורים.תהליך הודגם רק בצילום ישר בלבד.שערי ריאות מימדים תקינים. בבקשה האם זה חמור? מה עלי לעשות.? תודה

שלום, אני מניח שתצטרכי לעשות סיטי ואז יוכלו לראות יותר טוב את הממצא שראו בצילום. יתכן שמדובר רק בדלקת או במבנה אנטומי תקין שלא נראה היטב בצילום ולאחר הסיטי נהיה יותר חכמים. מציע שתבקשי מרופא המשפחה הפניה לסיטי ותגיעי עם הסיטי לרופא הריאות.

מנהל פורום מחלות ריאה