כאבים בצד הבטן וקשיי נשימה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

19/01/2019 | 23:13 | מאת: L.f

היי בשבוע שעבר ממש כאבה לי הצלע ולא יכולתי לנשום לאחר מכן זה עבר והתחילו כאבים חזקים וקשיי נשימה בבטן קצת מעל המותן בצד ימין וכאבים חלקיים בצלע שמאל מה ניתן לעשות ? הכאב כבר בלתי נסבל וכואב לי אפילו לצחוק או להתעטש אני מונעת מעצמי לצחוק כבר שבוע וכשאני לא מצליחה להתאפק וצוחקת אני פשוט מתייסרת מכאבים ודקירות קטנות בצד בבטן.

שלום, אולי לנסות לקחת כדור כמו אדוויל או נורופן ואם זה לא חולף להיבדק עי רופא המשפחה.

מנהל פורום מחלות ריאה