יש משהוא יותר טוב מספיריבה.

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

15/01/2019 | 04:12 | מאת: יונה חיים

אני סובל.c.o.p.D שנים רבות. אני עושה אנילציות 5 פעמים ביום עם וינטולין.בודיקורד.בבוקר אני לוקח סיפריבה וגם סרטייד 500. זה מחזיק אותי כ7 שעות במשך היום...אחר כך זה לא משפיע עלי ואני עושה אנילציות. יש משאף נוסף שיכול לעזור לי. אני בתאילנד ועקב מאמץ קל קיבלתי התקף חריף קוצר נשימה.מבקש לדעת ההם יש עוד משאפים חדשים היכולים לעזור לי..בתודה מראש.

שלום, בהתקף קשה יש לשלב טיפול בפרדניזון ואנטיביוטיקה. משאפים בלבד לא יעזרו.

מנהל פורום מחלות ריאה