חיסוני אלרגיה נגד אבק האם עדיף להפסיק?

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

11/01/2019 | 16:13 | מאת: שירלי

שלום, אני כבר שנתיים מקבלת פעם בחודש מנת החזקה של חיסון נגד אבק. בחודשיים וחצי האחרונים החמרה דיי קשה באסתמה. מסרטייד 250 פעמיים ביום עברתי ל סרטייד 500 פעמיים ביום פלוס סינגולאייר וחודש לא הייתי מאוזנת. עכשיו אני מתחילה להיות קצת יותר מאוזנת... כבר חודשיים לא הגעתי לחיסון נגד אלרגיה... כשאגיע מאוזנת יגידו לי האחות והרופא להמשיך ושיפחיתו לי מינון ואז נעלה שוב.. אבל השאלה היא: האם אולי זה יסכן אותי ועלול להחמיר עוד את האסתמה? האם עדיף לוותר על החיסונים במצב כזה שהאסתמה החמירה? תודה ראש

שלום, לא תמיד הטיפולים מצליחים. לפעמים צריך התמדה וגם אז אין 100%. נראה לי ששנתיים זה די הרבה זמן ואולי הכיוון של החיסונים לא מספיק וצריך לבדוק טיפולים אחרים. מציע להתייעץ במרפאת ריאות.

מנהל פורום מחלות ריאה