ריאות, עובש, נשימה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

28/12/2018 | 21:16 | מאת: גלעד

שלום אני בן 48. סובל מבעיה צווארית לא פשוטה שגורמת לכאב כרוני. יש לי כרית שינה שנוחה לי וכבר 20 שנה ! ישן עם אותה כרית וכריות אחרות שניסיתי לא היו לי נוחות. מזה כ 6-7 שנים כל הכרית מלאה בעובש. ממש ירוקה מעובש. אני כמובן שם עליה ציפית אבל אני מניח שחלק עובר לנשימה. בבוקר כשקם יש קצת נזלת ומקנח את האף וזה עובר ולכן זה לא מפריע לי כל כך. בחודש האחרון קצת יש תחושת קוצר נשימה. רופא הקשיב לריאות ולא שמע משהו חריג. אשתי אומרת שיכול להיות ששינה על עובש עלולה לגרום לי לבעיות בריאות. האם זה עלול לגרום משהו עמוק בריאות או בעייתי לטווח ארוך? יש איזה שהוא סיכון בכך? תודה רבה

שלום, אני מניח שהציפית לא חוסמת לחלוטין את העובש ולכן זה לא מומלץ.

מנהל פורום מחלות ריאה