ריח של עשן הבוקע מאח(עצים כל פעםשותחים אותו)

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

28/12/2018 | 10:41 | מאת: רותם

שלום דוקטור יש לי שני בנים בני 8 ועשר ויש לנו אח עצים בבית, והבנתי שהם יותר פגיעים לעשן מכיוון שהם ילדים. אז יש לנו אח בבית והאח בנוי שאפשר להכניס אליו עצים רק מלמעלה וכך כל פעם שאני מבעיר את האח יש ריח של עשן בבית כמובן שהעשן מתפזר ולא נוגע בהם אבל יש ריח של מין מדורה בבית כל פעם שפותחים את האח, רציתי לדעת האם הריח של המדורה יכול להיות מסוכן לריאות שלהם או שרק אם הם נושפים עשן ישיר זה יכול לפגוע בריאות שלהם?

שלום, ריח של עשן זה כנראה מלמד על עשן במידה מסויימת. חשוב לדאוג שהאח מאוורר היטב והארובה נקייה וכו' בכל מקרה אני ממליץ לשמור על מידה של איוורור בחדר.

מנהל פורום מחלות ריאה