proteinase 3 גבוה - משמעות

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

02/12/2018 | 08:53 | מאת: מור

שלום רב, אני בת 52, מאובחנת עם אסטמה קשה (מטופלת ברלבר ובפרדניזון), בעיות סינוסים ובעיות מפרקים. ראומטולוג שלח אותי לבדיקות ANA ו IG לסוגיהם. ה IGE יצא גבוה כתמיד ובדיקת ANTI PROTEINASE 3 יצאה בערך של 43. (23 נקודות מעבר לטווח העליון). אשמח לדעת מה מנבאת בדיקת דם זו. תודה

שלום, בדיקה זו מעידה על קיום של פעילות מערכת החיסון שלך כנגד הגוף באמצעות נוגדנים עצמיים. יתכן שיש צורך בבדיקות או טיפולים נוספים שיעזרו לך. אני ממליץ להתייעץ על משמעות הבדיקה במרפאה ראומטולוגית.

מנהל פורום מחלות ריאה