שיעול טורדני שמטריד מאד אותי ואת סביבתי

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

22/11/2018 | 18:21 | מאת: נחום

בן 78 לפני כ 20 שנה הסתובבתי בארה"ב במזג אויר קר במיוחד ללא לבוש מתאים. למחרת התחילה נזלת וגם שיעול חזק קניתי כדורים לפי המלצת הרוקח ואיך שהוא יצאתי מזה. מאז כל שנה עם התחלת החורף אני נכנס לשיעול יבש בלתי פוסק שמחריד את כל הסביבה. כל הבדיקות תקינות וכל הסירופים לא עוזרים. בהתחלת הקיץ השיעול נפסק. מה זה אלרגיה לקור ? בשנה שעברה הסתובבתי כל העונה עם חם צואר והשיעול לא הופיע. האם יכול להיות שזה הפתרון היחיד ?

שלום, יכול להיות שיש אלרגי עונתית, לאו דווקא לקור, אלא לפריחה, דשאים וכו' תרופות נגד אלרגי וספריי לאף יכולים לעזור בהצטננות וגם לשיעול. אם קר חם צוואר נראה לי רעיון טוב. במידה שיש תגובתיות יתר של דרכי האוויר משאף יכול לעזור.

מנהל פורום מחלות ריאה