דלקת ריאות - ערכי CEA קצת גבוהים

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

19/11/2018 | 13:23 | מאת: מאורי

הי אני בת 78. לפני שבועיים עשיתי בדיקת דם וה CEA שלי עלה קצת. בבדיקת צילום חזה ראו חשד לדלקת ריאות שהעלתה במקצת את ה CEA אני מטופלת באנטיביוטיקה. השאלה שלי. מתי אני צריכה לחזור על בדיקת דם CEA כדי לוודא שהערכים תקניים ובנורמה? כמה זמן אחרי סיום האנטיביוטיקה ה CEA חוזר למצב שהיה לפני שעלה? תודה

שלום, אני לא יודע על קשר ברור בין רמת CEA ודלקת ריאות. אני מניח שכחודש אחרי דלקת לא צריכה להיות השפעה אם ה CEA לא יורד צריך לחפש סיבות אחרות.

מנהל פורום מחלות ריאה