ממצאים לא תקינים- בדיקת CT ריאות

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

14/11/2018 | 07:51 | מאת: שירן

שלום רב אימי בת 54, קיבלה אתמול תוצאות של בדיקת CT ריאות שעברה. אנו ממתינים להמשך פענוח ע"י רופא מומחה אך התוצאות נראות מדאיגות ולכן אשמח לקבל דעה גם כאן. מצ"ב המסמך הרלוונטי. תודה

שלום, הפענוח שקיבלתם הוא כבר של רופא מומחה ברנטגן. צריך להגיע לרופא ריאות שככל הנראה ימליץ על ביצוע ברונכוסקופיה לצורך דגימה מהריאות. לאחר הבדיקה נוכל לדעת מה המחלה וכיצד יש לטפל בה. האפשרויות כוללות מחלות דלקתיות אולם גם הועלתה אפשרות של מחלה ממארת ולכן הביופסיה חשובה. מקווה שהתוצאות תהיינה טובות. רפואה שלמה!

מנהל פורום מחלות ריאה