עשן בן 14 בדיקת ריאה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

12/11/2018 | 22:48 | מאת: ניר

היי דוקטור לפני שלוש שנים בערך הייתי עושה מדורות עם חברים שלי וסתם מתוך. סקרנות הייתי רוצה לראות אם זה פגע לי בריאות באותו זמן שהייתי עושה את המדורות יש בדיקה לזה או שכל השחור מהריאות היה אמור להתנקות משם כאילו יש סמנים היכולים להראות על משהו?

שלום, חשיפה לעשן מדורה מידי פעם לא אמורה לגרום לנזק. לא לדאוג ואין צורך בבדיקות.

14/11/2018 | 21:04 | מאת: ניר

היי דוקטור דבר ראשון זה לא היה מידי פעם דבר שני רציתי לדעת האם יש בדיקה שמצלמת לך לריאות ורואה אם נכנס לשם אי פעם עשן?תודה

מנהל פורום מחלות ריאה