חיסוני שפעת ודלקת ראות

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

08/11/2018 | 15:41 | מאת: דימה

תפקודי ריאות שבוצעו בילינסון ב24/10 בקיצור נראים כך: FEV1/FVC = 68% FEV1 = 96% , DLCO = 129% KCO=110% יש לי שתי שאלות: עשיתי חיסון נגד שפעת ו דלקת ראות לפני שבוע כי תוצאה מזה חום גבוה שעבר לאחר יומיים ואחר כך קשי נשימה קשים שאני לא רגיל .האם יתכן שזה תופעות לואי לאחר חיסון שאמור לעבור או שעשיתי נזק לעצמי יותר גדול ? כמו כן רופא ראות בבלינסון אמר שאפשר לא להשתמש ברילבר 92/22יותר ונתן לי אטרובנט 20 MG על פי צורך האם זה סביר טיפול כזה. תודה מראש על התייחסות

שלום, כול להיות שהתלונות קשורות לחיסון. רלבר הוא טיפו לאסתמה וכן גם ארובנט. בכל מקרה תפקודי הריאה כמעט תקינים.

מנהל פורום מחלות ריאה