המושג ריאות מפושטות

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

06/11/2018 | 10:39 | מאת: פנינה

שלום לך ד ר, בעלי נפל מאופניים לפני כחודש ושבר את צלעות 5 ו- 6, היה לו נוזל מועט בריאות. נשלח אחרי 3 שבועות לצילום שנראה בסדר ובביקור בבית החולים אצל מומחית ריאות כתבה ריאות מפושטות ללא נוזל....למה הכוונה? תודה רבה.

06/11/2018 | 11:12 | מאת: פנינה

בעלי נפל מאופניים לפני כחודש שבר את צלעות 5 ו- 6, עשה צילום חזה אחרי 3 שבועות שנראה תקין. והיום נבדק אצל מומחית ריאות בבית החולים והיא כתבה ע"פ צילום ריאות מפושטות ללא נוזל. למה הכוונה?

שלום, הכוונה שהצילום תקין.

מנהל פורום מחלות ריאה