המקרה שלי לעיונך ותשובתך אודה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

11/10/2018 | 17:57 | מאת: נתנאל

שלום דוקטור יקר אני אתאר לך את המקרה שלי אשמח לחוות דעת וברור לי שזו רק השערה דרך האינטרנט.... בחור בן 26 לא מעשן עוסק בספורט בדיוק לפני שבועיים החלו תסמינים שנראו לי כמו צינון גרון מציק לילה ותחושה כללית רעה לאחר כמה ימים הגרון הציק הליחה נהייתה צהובה וקשה מאוד תקוע בלוע ושיעול עמוק מאוד..צילום חזה יצא תקין התקבל אנטיביוטיקה רוסקו כעת לאחר שבועיים נשארו 2 תסמינים שמאוד מפחידים אותי האם זה סביר כאב קל באזורים שונים בחזה וצרידות בגרון שאף פעם לא חוויתי כאילו משהו תקוע לי כול זה בשבועיים האחרונים האם זה סביר? עשו לי אנהליציה ומחר מסיים אנטיביוטיקה כמובן שמה שמפחיד אותי זה רק דברים ממש גרועים ואני לא מעשן...

שלום, אני מניח שאתה עדיין סובל מתסמינים של דלקת גרון. אני מציע לחכות עוד שבועיים ואם אין שיפור להיבדק על ידי רופא אאג. לא סביר בבחור צעיר כמוך שלא מעשן שיש כאן בעיה מעבר לכך.

מנהל פורום מחלות ריאה