דאלאצין c ואוגמנטין - הבדל בטיפול?

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

09/10/2018 | 17:12 | מאת: מ.י.

שלום רב, אבחנה ב- ct: בצקת בסינוסים האטמואידלים. רופא ריאות במרפאת שיעול של איכילוב נתן פעמיים ביום אוגמנטין 875 מ"ג כ"א ופעמיים ביום 2 התזות לכל נחיר של דתאמצין. רופאת המשפחה נתנה במקום אוגמנטין (מאחר ובעבר אובחנתי כאלרגית לפניצילין כשלקחתי רפאפן, במוקסיפן היה בסדר) 3 פעמים ביום דלאצין סי 150 מ"ג כ"א. האם הטיפול זהה או חלש יותר? תודה מראש.

שלום, הוא לא זהה אבל יכול להיות יעיל למצבך באותה מידה. במקרים של רגישות לפעמים צריך להתפשר ולא נותנים את האנטיביוטיקה שהיא הבחירה הראשונה.

מנהל פורום מחלות ריאה