שינויים אינטרסטיציאליים בפסגות

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

07/10/2018 | 11:37 | מאת: ימית

שלום דוקטור, בעקבות כאב ממוקד באיזור הצלעות וכן בעל נשימה עמוקה, הרופא שלח אותי לצילום ריאות. בפענוח היה כתוב "שינויים אינטרסטיציאליים בפסגות" הרופא הפנה להמשך בירור בCT רציתי בבקשה לשמוע - מה זה אומר? האם זה מחלה כלשהיא? בבקשה תשובה מהירה כי אני בלחץ... אציין שאין לי קשיי נשימה. תודה.

שלום, הרבה פעמים רואים בצילומים דברים שהם סימנים של דלקות ישנות ואין להם משמעות. בסיטי התמונה יותר ברורה אבל תמיד צריך לראות את ההקשר עם מה שהמטופל מרגיש וכל מקרה לגופו. נראה לי שאין לך מה לדאוג לפי התיאור ומציע להשלים את ההערכה במרפאת ריאות.

מנהל פורום מחלות ריאה