אוגמנטין ותופעות לוואי מוזרות

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

12/09/2018 | 06:22 | מאת: מלי

שלום רב.עקב דלקת גרון ודלקת ריאות קיבלתי אוגמנטין 875 פעמיים ביום. לקחתי כבר שישה כדורים.די מהר החלו לי כאבים בכף רגל ימיןשלא שייכתי לאנטיביוטיקה. ככל שהתקדמתי בלקיחת האנטיביוטיקה התחילן לי כאבים בכף רגל השנייה בגב בידיים ותחושת כאב כללית בשרירים ובמפרקים. האם יכול להיות קשור לאנטיביוטיקה? אני לא מוצאת סיבה אחרת.אני לא חולה,נחתי בחג והעאבים התחילן ןמתפשטים בנוכחות האנטיביוטיקה. אודה לעצתך ולעזרתך.

שלום, יכול להיות שהכאבים קשורים לאנטיביוטיקה או אולי סיבוך של דלקת הגרון. ממליץ לפנות לרופא המשפחה בהקדם.

מנהל פורום מחלות ריאה