משאף פוסטר הוראות שימוש

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

07/09/2018 | 13:11 | מאת: יאלי

שלום יש לי משאף פוסטר לפני כן הייתי משתמשת ברלבר הבעיה במשאף פוסטר אוליי אני לא עושה נכון כל הזמן יוצא חומר מלמעלה בזמן שהפיה בפה אני שואפת אך בכול זאת יוצא חומר לא מהפיה אלא מלמעלה השאלה אם אני עושה נכון ואוליי בגלל זה יוצא חומר אני אשמח להסבר תודה רבה. בעיקרון אני צריכה 2 שאיפות 2 פעמיים... אגב ולמה מיועד כמות גבוה של שאיפות

שלום, יש סרטון ביוטיוב שמראה איך משתמשים נכון: https://www.youtube.com/watch?v=PGVjVs5hY5E

מנהל פורום מחלות ריאה