מרכיב נודולרי בריאות

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

28/08/2018 | 17:41 | מאת: ממצאי בדיקת הדמינ

שלום אבא שלי עשה בדיקת c.t חשוב לציין שהוא מעשן כבד בבדיקה נמצא צל לב לא מוגדל סינוסים קוסטופרינים שערי ריאות ללא ממצא חולני שינויים אינטרסטציאלים על פני שתי הריאות כול מרכיב נודולרי דו צצדי תהליך חריף או כרוני רופא משפחה ביקש צילום חוזר לריאות אשמחצ לדעת מה זה אומר והאם הפרוגנוזה טובה או רעה?

שלום, לא נראה מהתיאור שמדובר במחלה חמורה, יתכן שמדובר בנזק של עישון. צילום חזה לדעתי לא יעזור ולמעקב יש לחזור על סיטי והערכה במרפאת ריאות.

מנהל פורום מחלות ריאה