שיעול עד חנק

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

19/05/2015 | 13:26 | מאת: שלומי

שלום רב. בני בן ה-12 סובל כחודש ימים משיעול חזק ופתאומי אשר מסתיים בחנק (הוא מפסיק לנשום כמה דקות והעיניים שלו מאדימות) והוא יורק לחה צמיגית בצבע שקוף לבן. בצילום ראות גילו לו דלקת ריאות והוא קיבל טיפול אנטיביוטיקה. עבר מאז כעשרה ימים והשיעול הפתאומי ממשיך לתקוף אותו (בעיקר בשעות הלילה ולפנות בוקר). בתור הורים זה מלחיץ מחדש לראות את הילד נחנק בתודה מראש שלומי לוי

שלום שלומי, לאחר דלקת ריאות שיעול יכול להימשך כחודש אולם במידה שילדך קיבל טיפול אנטיביוטי מתאים הייתי מצפה שיחול שיפור במצבו. ממליץ לבדוק האם מדובר בשעלת (בעזרת בדיקת דם) ובמידה שהשיעול לא משתפר לפנות לביקורת אצל רופא הילדים. ניתן גם לפנות בשאלה לפורום מחלות ילדים באתר זה. (המומחיות שלי היא במחלות מבוגרים) רפואה שלמה!

מנהל פורום מחלות ריאה