כל רגע נושם עמוק נגמר האויר

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

22/06/2018 | 11:04 | מאת: דני

שלום , בשנה האחרונה אני לוקח כל חצי דקה נשימה עמוקה הדבר מטריד אותי מאוד בדיקות שבוצעו תקינות תפקודי ריאות אקו לב בדיקת מאמץ סיטי חזה אוורור קל ושינויים פיברוטים קלים שאלתי האם הנשימות העמוקות עלולות לפגוע ברקמת הריאה והרם יש בדיקה נוספת שעלי לעשות איני מעשן בן 35 בברכה

22/06/2018 | 11:14 | מאת: דני

האם יכול להיות מצב שיש בריחת אוויר?

שלום, לא יכולה להיות בריחת אוויר. אם הבדיקות לא מצביעות על מחלה בריאות כמו במקרה שלך אין דאגה. אני ממליץ על פעילות גופנית מסודרת ותרגילי נשימה, אפשר ביוגה, פילאטיס וכיו"ב.

מנהל פורום מחלות ריאה