שאלות לאחר דלק ריאות

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

26/05/2018 | 23:43 | מאת: אבי

שלום רב, בן 78 לאחר דלקת ריאות בביקור אצל רופאת ריאות היא רשמה:״בצילום חזה התלקחות בריאה ימנית.צל הלב מורחב״ מה הדברים האלה אומרים? והאם זה מצריך בדיקת סיטי? כי היא הפנתה אותי לבדיקת סיטי תודה מראש

שלום, אני מניח שרופאת הריאות ראתה ממצאים שיכולים להתאים לדלקת ריאות בצילום אבל בגלל שהיא רוצה לוודא שאי מחלה נוספת בבית החזה היא מבקשת שתבצעו סיטי.

27/05/2018 | 23:22 | מאת: אבי

תודה רבה על התגובה, בן 79 Bmi 28 חליתי בדלקת ריאות ואושפזתי לפי חודשיים

27/05/2018 | 23:24 | מאת: טעות

בנוגע לתגובה על הגיל והמשקל הגבתי במקום הלא נכון לא להתייחס

מנהל פורום מחלות ריאה