קשיי נשימה למרות טיפול במשאפים

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

20/05/2018 | 23:30 | מאת: שיראל

שלום דר אני מטופלת עדיין בדורספ פעמיים ביום לוקחת כל יום ונטולין יש קשיי נשימה סיטורציה יורדת לפעמים ל96 האם יכול להיות שהאבחנה שלי אינה נכונה האם יכול להיות בעיה חמורה יותר מאסתמה למרות טיפול במשאפים עדיין קשיי נשימה רבים אני כל רגע לוקחת שאיפות עמוקות ממש סבל אני כבר חוששת אולי ממחלה קשה יותר מה עלי לעשות מחר יש לי שוב בדיקת תפקודי ריאות

20/05/2018 | 23:36 | מאת: שיראל

אני כבר חוששת ממחלה אינסצטרילית כמו פיברוזיס וכאלה נורא חוששת ומודאגת קשיי נשימה קשים

שלום רב, מחלות כמו שציינת רואים בתפקודי ריאות ובסיטי. אני מקווה שבדיקת תפקודי הריאות תהיהטובה ותרגיע אותך.

21/05/2018 | 21:02 | מאת: שיראל

שוב שלום כמה הפורום הזה עוזר ראשית תודה אכן תפקודי ריאות יצא תקין האם יתכן שהטיפול לאסתמה אינו מתאים ישנם רגעים שקשה לי מאוד לנשום בעיקר בימים עם עומס חום כבד איני מרבה לצאת בימים כאלה

שלום, לצערינו בעומס חום כבד קשה לכולם לנשום,

מנהל פורום מחלות ריאה