מקבלת טיפול בסינגולייר כדור

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

15/05/2018 | 21:07 | מאת: יאלי

היי הטיפול סינגולייר כדור ורבלבר משאף השאלה ממה מגיעה המחלה הזו אני מעולם לא סבלתי מאסתמה גם לא בילדות פרט למקרה שהיה לי 2014 זהו

שלום, לצערי, כמו בהרבה מחלות אנחנו לא יודעים מה גורם לאסתמה אצל אדם אחד ולא אצל השני. ניתן לומר בחלק מהמקרים שיש נטייה אלרגית או נטייה גנטית אבל אין הסברים מדוייקים לגורם למחלה. כמובן יש לבדוק שהשיעול באמת מגיע בגלל אסתמה ולא בגלל סיבות אחרות. שתי סיבות אחרות נפוצות הן חומציות מהקיבה והפרשות מדרכי נשימה עליונותץ

מנהל פורום מחלות ריאה