אסתמה קשה טיפול לא עוזר

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

19/04/2018 | 17:32 | מאת: שיראל

שלום דר היום שואלת עבור אמא שלי היא חולה אסתמה מגיל שלושים בשבועיים האחרונים היא משתעלת מאוד קשה לה לנשום אני עושה לה אינהלציות דורספ פעמיים ביום סיטורציה ירדה ל94 כמה זה חמור ומה ניתן לעשות על מנת להקל עד בדיקה אצל רופא ריאות תורים רחוקים מאוד ,פעם אמרה לי רופאת ריאות אם הסיטורציה יורדת באסתמה זה לא מסמן טוב האם זה נכון תודה על המענה

19/04/2018 | 17:34 | מאת: שיראל

ושאלה נוספת שחשוב לי המענה עליה האם מאסתמה זה יכול להיות copd או אמפיזמה קראתי בפורום שלך שמישהי רשמה לאבא שלה בעבר היה אסתמה ונהיה לו copd

שלום, אני מציע שתיגש לרופא המשפחה, לעיתים יש החמרה בעקבות זיהום וצריך אנטיביוטיקה. לעיתים צריך לתת סטרואידים לזמן קצר ולא צריך לחכות לרופא ריאות בשביל זה. יש שוונ ודומה בין אסתמה ו COPD. לעיתים יש מטופלים שיש להם מאפיינים של שתי המחלות.

19/04/2018 | 21:51 | מאת: שיראל

תודה רבה על המענה המהיר השם יחזיר לך בדברים טובים אומר לה לגשת מחר בבוקר היא באמת סובלת לא יכולה לדבר מרוב שיעול וחנק

מנהל פורום מחלות ריאה