שינוים בריאה ילד בן 11

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

13/04/2018 | 04:50 | מאת: רחלי

שלום רב, בנו של בעלי סבל בשבוע ביומיים האחרונים מכאבים בלב, בשניידר נאמר שהלב בסדר אבל בבירור עשו צילום חזה וראו ..עיבוי קל של הסדק הפליאורלי מימין חשד לשינויים ציסטיים/ברונכיאקטטיים אפיהילרית מימין מה זה יכול להיות ? מה יכול להיות הגורם? תודה רבה.

שלום, מדובר בממצא שראו במקרה, אולי שרידים של דלקת ריאות, ולכן אני מציע להיבדק במרפאת ריאות ילדים ולהסתכל שוב על צילום החזה, יתכן שהממצאים אינם משמעותיים.

מנהל פורום מחלות ריאה