קוצר נשימה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

04/05/2012 | 21:12 | מאת: גדי

לפני מספר שבועות סבלתי מקוצר נשימה אחרי ארוחת האוכל בערב. רופא המשפחה שלח אותי לעשות א.ק.ג. (הולטר), א.ק.ג. רגיל, א.ק.ג. במאמץ וצילום ריאות/חזה. הממצאים של צילום הריאות/בית החזה הינם: "צל הלב בגודל תקין. מיצר אינו מורחב. אוורור שמור ושווה של שדות הריאות. סינוסים פלאורליים חופשיים." אני כיום מרגיש יותר טוב, ואשמח באם תוכל/י לומר לי אם הממצאים תקינים? (לא קיבלתי עדיין תוצאות א.ק.ג.). כה לחי על עבודתכם המסורה בתודה מראש גדי

06/05/2012 | 08:59 | מאת: ד"ר אורן פרוכטר

הממצאים תקינים. במידה ויחזרו התלונות ממליץ על המשך בירור במסגרת רופא המשפחה

מנהל פורום מחלות ריאה