סטורציה יורדת מעט בזמן מאמץ

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

24/03/2018 | 20:19 | מאת: שיראל

שלום רב דר יקר מניחה שתזכור שיגעתי אותך לא מעט והייתי בביקור בביהח השרון בחורף הייתה הקלה בקשיי הנשימה לאחרונה שוב חזרו קשיי נשימה לוקחת לא מעט פעמים נשימה עמוקה חזרתי על תפקודי ריאות יצא תקין הטכנאית אמרה שאין אפילו צורך לבצע עם משאף שמתי לב מידי פעם במאמץ הסיטורציה יורדת באחד או שניים במקום 98 יורד ל97 ביצעתי אקו לה זה שולל לחלוטין לחץ דם ריאתי? קצת מודאגת תודה תודה תודה על המענה ושבוע טוב

24/03/2018 | 21:43 | מאת: שיראל

גם בעת שינה לוקחת נשימות עמוקות איזה עוד בדיקות עלי לעשות אם בכלל מה יכול לגרום לזה לקרות

שלום, סטורציה מעל 95% היא תקינה ולא כדאי להתייחס לירידות שציינת. אין שום בעיה לקחת נשימות עמוקות וזה לא מעיד על מחלה.

25/03/2018 | 06:25 | מאת: שיראל

תודה רבה כמו תמיד שבוע טוב וחג שמח

מנהל פורום מחלות ריאה