מה זה סוג "של אסטמה"

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

07/01/2018 | 14:51 | מאת: יאלי

שלןם אני הבנתי מרופא ראות מטפל שיש לי "סוג של אסטמה" הייתי רוצה להבין מה זה אני בת 36 ללא עבר של בעיות דרכי נשימה ואסטמה תודה

שלום, קשה לי לדעת בבירור למה התכוון הרופא. המונח "סוג של אסתמה" לא לקוח ממש מספרי הרפואה. אני לפעמים משתמש בזה במקרים של תגובתיות יתר של דרכי האוויר, כלומר מצבים שבהם יש התקפי קוצר נשימה או שיעול אבל ללא הפרעה חסימתית בתפקודי ריאות. האבחנה נעשית לרוב בבדיקת תגר מטכולין והטיפול במשאפים.

מנהל פורום מחלות ריאה