תוצאות צילום חזה - בת 39

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

26/12/2017 | 10:31 | מאת: שירה

שלום רב, מזה כמה חודשים שאני צרודה ולאחר בדיקת אא"ג שיצאה תקינה הוחלט לעשות לי צילום חזה. אודה לך על התייחסות לתוצאות שכן יש שם משהו שקצת מדאיג אותי: אוורור יתר לא הודגם תסנין או תהליך מוקדי בריאות זווית הסרעפות חופשי צל הלב אינו מוגדל מה זה אוורור יתר? :(

שלום, משתמשים במושג איוורור יתר כאשר הרושם שהריאות נראות יותר מלאות אוויר מהצפוי. זה יכול להיות במחלות חסימתיות כמו אסתמה אבל לעיתים זה ממצא מקרי חסר חשיבות. ניתן להעריך זאת בבדיקת תפקודי ריאה מלאים.

מנהל פורום מחלות ריאה