בהמשך לתשובתך : האם ניתן להחליף משאף במשאף אחר.

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

21/12/2017 | 09:48 | מאת: מימי

קיבלתי את תשובתך בקשר לספיולטו ותודה על כך. באם לא אסתדר אם המשאף הזה , האם אוכל לחזור ולהשתמש באנורו ? במקביל מקבלת קיו-באר ופורדיל רק במצבי חירום ?. המון תודה ( גם על תשובותיך מסבירות הפנים ).

שלום, אנורו וספיולטו שייכים לאותה קבוצה של משאפים ומכילים חומרים דומים וניתן להחליף ביניהם. יש עוד שני משאפים דומים מאותה קבוצה: אולטיברו ודואקליר. בסופו של דבר פעולת המשאפים דומה וכל מטופל יחליט בסופו של דבר מה הכי טוב בשבילו.

מנהל פורום מחלות ריאה