התחלת שימוש בספיולטו

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

20/12/2017 | 10:44 | מאת: מימי

שלום ד'ר רוזנגרטן. התחלתי לפני כ - 4 ימים להשתמש במשאף ספיולטו . עדיין אינני מרגישה בהשפעה כל שהיא בניגוד לאנורו למשל. האם זה קשור להסתגלות לסוג החומר במשאף שאיננו מורגש כ"אבקה" ? תודה מאוד על תשובתך.

שלום, עקרונית החומרים הפעילים בספיולטו ובאנורו דומים. ההבדל העיקרי לדעתי הוא במשאף עצמו ובנוחות השימוש. צריך לוודא שאת לוקחת את הספיולטו בצורה נכונה. יש הרבה סרטוני הדרכה באינטרנט למשל: https://www.youtube.com/watch?v=UutTx619r7c

מנהל פורום מחלות ריאה