בירור תשובות סיטי חזה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

14/12/2017 | 10:42 | מאת: יהודה

שלום רב, אני בן 53 , מעולם לא עישנתי - נשלחתי לבצע סיטי ריאות בגלל שני אחים שלקו בסרטן ריאה. למרות שכתוב בסיבת הפניה - "מעשן כבד" - זו טעות - מעולם לא עישנתי. אודה מאוד מקרב לב בעזרה בפענוח באם ה- CT תקין שכן אני מודאג מאוד. מצרף קובץ PDF . תודה רבה יהודה

שלום, אני מצטער אבל אני לא יכול לראות את הקובץ המצורף. אם תכתוב את השורה הרלוונטית בתשובה אנסה לענות.

16/12/2017 | 20:59 | מאת: יהודה

שלום ותודה רבה בשורה האחרונה כתוב סיכום לא הודגמו קשריות ריאתיות חשודות

שלום, זה אומר שהכל בסדר.

מנהל פורום מחלות ריאה