תוצאות בדיקות דם-גזים בדם

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

13/12/2017 | 21:48 | מאת: li

שלום רב דוקטור, הגעתי למיון בעקבות קושי נשימתי, יש לי אסתמה ואלרגיה לאבק. ככל הנראה אסתמה אלרגית. עשיתי תפקודי ריאות שיצאו תקינים ובדיקות דם ובין היתר גזים בדם שאמרו לי שהם לא 100%. תוכל לתת לי הערכה לגבי הבדיקות דם? אני כבר מעל חודשיים עם קשיי נשימה ומשאף רלבר 184 וונטולין דיסקוס לא עוזרים לי. בנוסף אני נוטל אאריוס 5 מ"ג וטלפסט 180 מ"ג מדי יום. אודה לעזרתך. תודה רבה.

13/12/2017 | 21:49 | מאת: li

ד"א שכחתי לציין- צילום חזה יצא תקין.

ערב טוב, אני מצטער אבל אני לא מצליח לראות את הקובץ המצורף. צריך לראות האם האסתמה יצאה מאיזון ויש צורך בטיפול נוסף. לעיתים צריך קורס קצר של פרדניזון. מומלץ להגיע למעקב במרפאת ריאות.

מנהל פורום מחלות ריאה