גינקומסטיה

דיון מתוך פורום  הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה

06/06/2012 | 11:20 | מאת: ליאור

שלום, יש לי גינקומסטיה וזה מאד מפריע לי לתיפקוד היומיומי. יש לציין שאני בן 17 וחצי, ונראה כאילו התופעה לא תעבור מעצמה. הבעייה היא שאין לי כסף לניתוח. האם יש דרכים זולות יותר להיפטר מהגינקומסטיה? או שלפחות ישפרו את המצב? תודה

06/06/2012 | 15:23 | מאת: ד"ר ערן חדד

שלום ליאור, אם הבעיה קיימת מעל שנתיים ניתן לתקנה בניתוח, בכפוף לאישור של רופא אנדוקרינולוג. פנה לכירורג הפלסטי בקופ"ח. ניתן לקבל טופס 17 לתיקון גניקומסטיה בבי"ח ללא תשלום. בהצלחה, דר' ערן חדד www.dreran.com

מנהל פורום הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה