דביר

דיון מתוך פורום  הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה

18/05/2012 | 20:39 | מאת: חגורת לחץ

אני 8 יום אחרי ניתוח גינוקסמטיה ושאני עם החגורה רואים חזה ישר ושאני בלי החגורה החזה חוזר למראה של לפני הניתוח מה זה אומר המצב הזה?

19/05/2012 | 06:36 | מאת: ד"ר ערן חדד

שלום דביר, התוצאה הסופית של ניתוח גניקומסטיה מתקבלת רק מס' חודשים לאחר הניתוח. הרקמות כרגע נפוחות ולא מהוות אינדיקציה לשום דבר. הקפד לשים את החגורה עוד מס' שבועות בהתאם להמלצת הרופא המנתח שלך. אתה תראה שבחלוף תקופה זו, יתקבל השינוי אליו אתה שואף. דר' ערן חדד www.dreran.com

19/05/2012 | 11:25 | מאת: דביר

בשד הזה שאני מדבר עליו אין נפיחות ואני פוחד שהתוצאה שם היא סופית יש סיכוי שהתוצאה שם סופית בגלל שאין נפיחות או שזה לא קשור?

מנהל פורום הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה