כמה שאלות

דיון מתוך פורום  הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה

24/04/2012 | 18:48 | מאת: כוכי

שלום, יש לי שתי בעיות שמפריעות לי 1.- חזה נופל- אני צעירה לפני הריונות חזה לא קטן. הוא ממש נוזלי, אין לו יציבות בכלל. האם יש דרך למצק את החזה בעזרת תרגילים? 2. פטמות מתרחבות, מתבהרות ומתעבות בקיץ- למה זה קורה? האם יש מה לעשות זה נורא לא יפה? תודה,

24/04/2012 | 23:28 | מאת: ד"ר ערן חדד

שלום כוכי, 1. אינני מכיר תרגילים אשר ממצקים את החזה. אם החזה נפול או גדול לטעמך ניתן לבצע הרמה/הקטנת חזה ע"מ לעצב את החזה מחדש. אין מניעה לבצע זאת בגיל הפוריות. החסרונות- צלקות וחוסר יכולת להניק לאחר הניתוח 2. השינוי במראה העטרות/פטמות נובע מכווץ שריר חלק שנמצא בעור. אין כ"כ שליטה על כך. ניתן לבצע ניתוח להקטנת עטרות באופן מבודד או לשלב את הפעולה עם הקטנת/הרמת חזה. דר' ערן חדד מרפאה-רח' אנצו סירני 42 גבעתיים 0523638540 www.dreran.com

מנהל פורום הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה