שתל תקוע

דיון מתוך פורום  הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה

12/10/2014 | 08:13 | מאת: מריה

היי שנה לאחר ניתוח הגדלה 350CC בכל צד... בצד אחד השתל התמקמם בצורה טובה ..בצד השני השתל מסרב למצוא את המקום בכיס..נוצר מצב שהעטרה מוגדלת והחחק התחתון של השד ריק והעטרה פונה כלפיי מטה... המנתח אמר שזה התחלה של קופסית וצריך להמשיך לעשות מסאגים ואולי יסתדר..יכול לקרות מצב שגם שנה אחריי החזה עדיין לא החלים וכל מה שהוא אומר זה פשוט שטויות? תודה

28/10/2014 | 08:29 | מאת: ד"ר רון טנצר

קשה כמובן לענות לשאלתך ללא בדיקתך. מתיאורך אכן נראה כי נוצרת קופסית בשד זה הגורמת לשתל להמשך מעט כלפי מעלה וכל החלק התחתון של השד נראה מרוקן. במידה ומצב זה אינו אסתטי או כואב, יש לבצע ניתוח תיקון בו מוצא השתל והקופסית ומוכנס שתל חדש.

מנהל פורום הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה