ניתוח הקטנת חזה גברי במסגרת הביטוח

דיון מתוך פורום  הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה

11/07/2014 | 08:24 | מאת: א'.

שלום. אני מעוניין לעבור ניתוח גמנסטיקה - הקטנת חזה גברי. יש לי מספר שאלות שאודה מאד אם יוכלו לעזור לי בהם: 1. האם הניתוח הזה יכול להיות ממומן או ממומן חלקית על ידי הקופה שאליה אני שייך? 2. האם יש לו הצדקה רפואית? יש לי כן בעיות ביטחון בגלל המצב הזה (לא הולך לים, חושש להתחיל עם בחורות, גוף לא אסתטי וכו'). במידה ואכן, יש אפשרות להכיר בניתוח האסתטי כרפואי למה אני צריך להכין את עצמי ומה אני צריך להכין ולהנפיק עבור הביטוח של הקופה? 3. אני לא יודע בדיוק איך קבלת ההחלטות של הקופה מתבצעת בהקשר של ניתוחים אסתטים כרפואיים אבל אודה מאד אם אנשים ו/או מנהלי הפורום יוכלו לעזור ולתת לי אינפורמציה והערות רלוונטיות. בתודה מראש, א'.

16/07/2014 | 16:00 | מאת: ד"ר רון טנצר

שלום רב, ברוב המקרים ניתוח לתיקון גנוקומסטיה מוכר כניתוח רפואי בשל הסיבות שהזכרת. פנה לכירורג הפלסטי של הקופה שלך והוא יפנה אותך להמשך טיפול.

מנהל פורום הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה