הזרקה חוזרת של חומצה היאלרונית

דיון מתוך פורום  הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה

19/06/2013 | 23:37 | מאת: שלי

לפני שבוע הוזרק לי מזרק אחד של סטילאג' מתחת לעיניים ולא נראה לי שזה מספיק, אני רוצה להזריק עוד, השאלה אם אפשר להזריק חומצה אחרת כמו רסטילן פרלן או שאני חייבת להזריק רק סטילאג' כרגע? ואגב, איזה חומר באמת הכי מומלץ לשקעים מתחת לעיניים לדעתך? תודה מראש על המענה :)

20/06/2013 | 20:57 | מאת: ד"ר ערן חדד

שלום שלי, איכות חומרי המילוי דומה באופן כללי. ישנם מס' עקרונות חשובים בהזרקה ל"מרזב הדמעות": הראשון, הוא הזרקה של חומר עדין יחסית. השני הוא הזרקה בשלבים והשלישי הוא הזרקה במנות קטנות במיוחד לצורך הימנעות מגושים ובצקות ושיפור הדרגתי. הרופא שלך נהג בזהירות ובחוכמה וככל הנראה הזריק בשלבים כדי להימנע מסיבוכים. בהצלחה, דר' ערן חדד www.dreran.com

מנהל פורום הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה