הגדלת חזה

דיון מתוך פורום  הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה

25/02/2013 | 10:11 | מאת: קרן

בת 27 מעוניינת לעבור ניתוח להגדלת חזה, אני שנה ו3 חודשים אחרי לידה אך ישנה בעיה אחת בזמן ההריון גילו לי שאני הטרגוניזם לפקטור 5 ליידן האם ניתן לנתח אותי? אני לא לוקחת מדללי דם ביום יום

26/02/2013 | 22:53 | מאת: ד"ר ערן חדד

שלום קרן, הסיכון הניתוחי נקבע לפי מס' פרמטרים הכוללים את חומרת הבעיה הבאה לידי ביטוי בין השאר בשאלה האם היה סיפור של קריש דם בעבר. כמו כן, חשובים סוג הניתוח ואורכו. ניתוח להגדלת חזה הוא ניתוח בסיכון נמוך יחסית שכן הוא קצר ואינו נמנה בין הניתוחים הספציפיים המעלים סיכון לקרישיות יתר. אולם, כל ניתוח מעלה סיכון זה באופן כללי. לכן, מציע לך בשלב ראשון לגשת להמטולוג המטפל שיעריך את חומרת הבעיה, ויקבע האם יש צורך בטיפול אנטי-קרישתי מונע. בהמשך, יועברו הממצאים לרופא מרדים אשר ישקול את כשירותך לניתוח. בהצלחה דר' ערן חדד ww.dreran.com 0505822240

מנהל פורום הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה