פוליאוריתן

דיון מתוך פורום  הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה

09/01/2013 | 22:50 | מאת: אתי

שלום. האם שתלי פוליאוריתן אכן מומלצים ביותר ומונעים את הסיכון של התקשות השד? כלומר הווצרות קופסית סביב השתל. כמו כן, האם הם מהווים מיכשול במידה וייש צורך להוציאם? אשמח לתשובה, תודה!

10/01/2013 | 12:21 | מאת: ד"ר ערן חדד

אתי שלום, אכן ישנם דיווחים על כך ששתלי פוליאורתן מקטינים שיעור של התקשות קופסית. השתלים מאושרים לשימוש ע"י משרד הבריאות הישראלי, אולם טרם ניתן להם אישור מרשות התרופות והמזון האמריקאי. מניסיוני האישי, מדובר בשתלים טובים ובטוחים. בד"כ, אם חולף זמן מהניתוח, אין בעיה להוציאם וההידבקות לרקמה מינימאלית. כאשר יש להוציאם בשלב מוקדם לאחר הניתוח, מסיבות שונות, ההידבקות לעתים משמעותית יותר. בהצלחה, דר' ערן חדד 0505822240 www.dreran.com

מנהל פורום הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה