ניתוח הגדלת חזה - טיפול במקרה של סיבוך

דיון מתוך פורום  הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה

06/11/2012 | 17:53 | מאת: תמר

במקרה של נפיחות בחזה שעות ספורות לאחר ניתוח הגדלת חזה שמקורה בדימום פנימי/ קרישי דם מי אמור לבצע את הטיפול בניקוז? הרופא שביצע את הגדלת החזה או רופא פלסטיקאי בחדר מיון?

07/11/2012 | 09:38 | מאת: ד"ר ערן חדד

שלום תמר, הגישה לסיבוכים בכירורגיה אסתטית, נתונה לשיקול דעת רפואי, כמו כל סיבוך בניתוח מסוג אחר. במידה שהרופא המטפל בחר לשלוח אותך למיון, הוא כנראה התרשם שיש דחיפות מסויימת בעניין ולא ניתן להמתין ולבצע הניתוח באופן אלקטיבי בבי"ח פרטי. דר' ערן חדד www.dreran.com

07/11/2012 | 16:39 | מאת: תמר

תודה על התגובה המהירה.במקרה שלי הוחלט לבצע הניתוח באופן אלקטיבי בבי"ח פרטי אבל לא לפני שניסו לשלוח אותי קודם לכן לחדר מיון ללא בדיקה מקדימה ורק עפ"י פנייה טלפונית שלי. האם אין לרופא המטפל אחריות כלשהיא לכל אורך התהליך? (אולי לבצע את החלק הפלסטי שבתיקון בחדר המיון) הניקוז כרוך בהוצאת השתל ותפירה מחדש, האם אין כאן טיפול שונה ע"י רופא אחר אליו לא פניתי לראשונה?? האם אין חובת המרפאה לכלול מידע זה בייעוץ הראשוני? אודה מאוד לתשובתך.

מנהל פורום הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה