שתל מעל השריר -מה הדרך המומלצת

דיון מתוך פורום  הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה

12/08/2019 | 12:02 | מאת: גל

לגבי מיקום השתל רוב הרופאים ממליצים להניח את השתל מתחת לשריר בדרך הזו הם רושמים שמתקבל מראה טבעי יותר ולא עשוי. הערכת השד בזמן ממוגרפיה יותר מדויקת .השתל פלות צונח כי השריר לוחץ עליו וכו... ועם כל זאת הרופא המליץ לי להניח את השתל מעל השריר אני חוששת שזה ייתן מראה לא טבעי מה גם שכל משקל השתל מוטל על העור דבר היוצר מתיחה שלו ונטייה לצניחה . החזה שלי מעט נפול (נפילה של 3 סמ)קטן אולם לטענת הרופא הוא "בשרני" אשמח לדעתך

הי גל. מתנצל על תגובה מאוחרת! קשה לי מעט להבין מתיאורך מה באמת מצב השד. אנסה להתייחס לדברים שרשמת. צניחה של 3 ס"מ, כלןמר מכלול הפטמה והעטרה אשר ממוקם כ 3 ס"מ תחת קפל החזה מרמז כי הנפילה משמעותית יחסית. השד צפוי להמשיך ו"ליפול" עם השנים. העובדה הזו וכן לתיאורך כי יש רקמת שד "בשרנית" יכוליםלגרום למנתח לבחור לשים את השתל מעל השריר מהסיבה שתחת השריר השתל באמת נתקע, וכשהשד ממשיך לצנוח יתקבל מראה שנקרא מפל מים, שתל ממוקם גבוה ושד ממוקם בנפרד מהשתל. כדי להתגבר על התחושתיות של השתל במידה וממוקם מעל השריר ניתן לשקול להשתמש בשתל עם פרופיל בינוני. מקווה שעזרתי דר יואב ארוש

מנהל פורום הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה