הגדלת חזה אולטראסאונד

דיון מתוך פורום  הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה

23/07/2019 | 11:05 | מאת: מורן

שלום, עשיתי אולטראסאונד שד כחלק מבדיקות לפני הגדלת חזה. בשד שמאל הודגם גוש מוצק אובלי וסדיר בקוטר 1 ס״מ. מה הממצא אומר? אין לי בקרוב תור לכירורג שד. מה לגבי הניתוח ניתן לעשות?

שלום מורן. צר לי על התגובה המאוחרת. גוש מוצק וסולידי בבדיקת על כל יכול להצביע על מספר דברים. ייתכן כי מדובר בציסטה או ממצא שפיר אחר כמו פיברואדנומה קטנה. בדיקת כירורג שד הינה חשובה במקרה הזה כדי לאשש את האבחנה. ייתכן ויבקש בדיקה נוספת להדגמת הממצא. בברכה ד"ר יואב ארוש

מנהל פורום הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה