כמעט שלושה חודשים לאחר ניתוח גינו

דיון מתוך פורום  הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה

13/07/2019 | 18:13 | מאת: אורי

שלום רב, לפני כשלושה חודשים עשיתי ניתוח גינו כאזר החתך היה מהצדדים אמרו לי שהתוצאות יהיו שלושה חודשים לאחר מכן, אל העטרות ממשיכות להיות יחסית גדולות האם הן צפויות לקטון בהמשך ? הם הורדת משקל (אני עם אחוזי שומן גבוהים מהממוצע) יכולה לגרופ לירידה של גודל העטרות (בהנחה שהשומן יורד מהחזה ומכווץ אותו)

הי אורי. אני משער שעברת שאיבת שומן מהחזה וכנראה גם הוצאת רקמת שד דרך אותם החתכים. לעיתים כאשר קיים שומן רב באזור הוא גורם לעור ולעטרות להתרחב. המצב יכול להשתפר לאחר שאיבהה אך לא תמיד. ייתכן ועודף העור משמעותי ולא מסוגל להתכווץ יותר. המלצתי היא להמתין עוד כ 3 חודשים בתקווה להתכווצות נוספת. במידה ולא ניתן להקטין את העטרות בהליך כירורגי. בהצלחה ד"ר יואב ארוש

מנהל פורום הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה