חזייה לאחר ניתוח הקטנת חזה

דיון מתוך פורום  הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה

22/06/2019 | 16:18 | מאת: קשת

האם מומלץ תמיד להיות עם חזייה חוץ משינה, או האם זה בסדר אם אלך בלי? נכון שכוח המשיכה תמיד שם אבל האם הרקמות עדיין צריכות תמיכה כמו בתחילת ההחלמה? תהיה השפעה משמעותית אם אלך ללא חזייה? אני 4 חודשים לאחר הניתוח.

הי קשת אני בדרך כלל לא ממליץ על חזיית ספורט יותר מכ 5 שבועות לאחר ניתוח. יש מנתחים שימליצו על שימוש בחזיה לזמן ממושך יותר בסוגים מסוימים של שתלים אך איני חושב שיש צורך בכך. בברכה דר יואב ארוש

מנהל פורום הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה