הצטלקות לאחר ניתוח (8 שבועות)

דיון מתוך פורום  הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה

20/06/2019 | 08:32 | מאת: אורי

שלום רב, בהמשך לשאלה הקודמת, 8 שבועות לאחר ניתוח גניקומסטיה אני מרגיש בעטרת הפטמה בצד ימין גוש קטן ואורך שלא היה עד לפני שבועיים רופא המשפחה אומר שזה הצטלקות פנימית האם יש מה לעשות בשביל להעלים או לצמצמם את הגדילה העתידית שלה ? עטרת הפטמה שלי עדיין גדולות האם בעתיד כאשר החזה יתכווץ (עברו רק 8 שבועות,הבנתישהתוצאות לאחר 3 חודשם) העטרה תתכוץ גם איתו ?

בוקר טוב. כאמור השד עובר שינויים רבים במהלך ההחלמה וההגעה לתוצאה סופית. במקרה של גוש קטן ניתן לבצע עיסוי מקומי בנסיון להשטיחו גם העטרות צפויות להיות קטנות יותר. בברכה דר יואב ארוש

מנהל פורום הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה