שמונה שבועות לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה

17/06/2019 | 11:25 | מאת: אורי

אהלן לפני 8 שבועות עברתי ניתוח גניקומסטיה קלה הניתוח היה סגור לאחר הניתוח חזה שמאל (שבהתחלה היה בו מעט רקמה) היה שטוח כמעט לחלוטין וחזה ימין נפוח עברו 6 שבועות והנפיחות בחזה ימין נעלמה לחלוטין ובשמאל החזה והפטמה גדלו שוב ובאופן משמעותי שבועיים לאחר מכן אני שם לב שבחזה ימין (שהיה בו באופן יחסי יותר רקמה) נוצר גוש (שאינו בצקת לדעתי) שבולט בחלק מעטרה וכואב כשנוגעים בו ואילו לפטמה בצד שמאל אין כלל גושים אבל היא עדיין יותר בולטת מימין (כנראה מבצקת) אני מבין שהתוצאה היא רק לאחר חצי שנה אך כאן יש מקרה של מגמה הפוכה לא ? יכול להיות שהרקמה גדלה מחדש בצד ימין ? החזה עדיין בולט בצד שמאל באופן משמעותי האם יכול להיות שהמנתח לא הוריד רקמה שם ?

הי אורי איני יכול לדעת מה בוצע בדיוק בניתוח, שאיבת שומן ולאחריה הוצאת רקמה דרך נקב השאיבה? בכל מקרה, נשמע המצב שאתה מתאר יכול להיות שלב בריפוי, שטפי דם שייתכן שנוצרו והתארגנו לכדי גושים או עדיין בצקת. יש לפנות לרופא שניתח ולהיבדק . אני משער שיוכל להרגיע את חששותיך. בברכה ד" יואב ארוש

17/06/2019 | 12:11 | מאת: אורי

תודה על התשובה המהירה לטענתו בוצעה שאיבת שומן והוצאת רקמה בשיטה הסגורה (חיתוך לא דרך העטרה אלא מהצדדים) זאת אומרת שלא סביר שזו רקמה שגדלה לה מחדש ? האם התוצאה משתפרת משמעותית בין 8 שבועות ל3 חודשים כמו שאומרים ? כי המגמה אצלי נראית הפוכה כרגע תודה מראש

לא סביר כי הרקמה תגדל מחדש. נשמע שזה חלק מתהליך הריפוי ודרושה מעט סבלנות עד לתוצאה סופית

מנהל פורום הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה