הקטנת חזה לנערה בת 15 וחצי

דיון מתוך פורום  הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה

13/06/2019 | 20:58 | מאת: יעל

ביתי בת 15 וחצי מידה G בחזיה וכבר הרבה זמן רוצה ניתוח להקטנה אני מבינה מאוד את הרצון שלה אבל האם זה נכון לבצע את הניתוח בגיל זה?

הי יעל. אני מבין את רצונה של ביתך. מדובר בילדה עם חזה גדול שמלווה כנראה במבוכה חברתית וכן בעיות אוביקטיביות אחרות שנלוות לחזה גדול כגון חריצת חזיה בכתפיים, לחות ואודם בקפל התת שדי, כאבי גב ועוד. גיל 15 הינו גיל צעיר לניתוח אך לא צעיר מדי אם היא סובלת מהבעיות שהוזכרו לעיל. הדבר החשוב ביותר שחייבים לזכור הוא שניתן לבצע ניתוח להקטנת חזה אך לקחת בחשבון כי החזה יכול לגדול עוד בשנים הבאות מאחר והוא כנראה לא הגיע לגודלו הסופי, דבר שעלול להצריך ניתוח נוסף . אסכם בכך שניתן לנתח, הדבר יקל על בתך. אך חשוב לזכור כי ייתכן ויהיה צורך בניתוח נוסף בהמשך. מקווה שעזרתי ד"ר יואב ארוש

14/06/2019 | 00:44 | מאת: יעל

תודה רבה עזרת מאוד.

ברצוני להוסיף כי בגיל הזה רצוי מאוד לקבל הערכה על ידי פסיכיאטר שיוכל להעריך את כשירותה לניתוח והתמודדות עם התוצאות לאחר מכן בברכה ד" ר יואב ארוש

מנהל פורום הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה